Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur du håller min nya bil Clean Från mina barn

Det finns inget riktigt gillar den jungfruliga renhet av en ny bil. Inte heller finns det något som barns förmåga att skapa en enda röra. Som bilägare, vill du att din bil förblir fläckfria, men om du är en förälder, du vet barn kan göra det svårt att göra. För att skydda mot de vardagliga mässar som gjorts av dina barn, förbereda fordonet med rengöringsmedel och träna dina barn att öva rena vanor på vägen. Saker du behöver
Kemi fläckskydd
Ansiktsmask
skyddsglasögon
vit gel tandkräm
matkassar
Pappershanddukar
våtservetter
gummimattor golvet

Visa fler instruktioner
1

bort golvmattorna från bilen och ställ dem åt sidan. Don en andningsmask och skyddsglasögon. Med dörrarna i bilen öppen, spraya kemiska fläckskydd jämnt över ytan av fordonets mattan och stoppning i säten, om sätena är klädda i tyg och inte skinn. Sänk fönstren i bilen, stäng dörrarna och låta det inre av fordonet för att torka över 24 timmar.
2

Kasta de golvmattor som följde med bilen om de är heltäckningsmatta och inte har en gummibotten. Placera en matta gummigolv på golvet framför varje sittplats.
3

Förbered ett litet kit invändig rengöring för bilen som inkluderar vit gel tandkräm, våtservetter, hushållspapper, påsar livsmedelsbutiker och fönsterputs. Placera objekt i en liten väska som du kan ha i handskfacket eller mittkonsolen. Dab tandkräm på färska spill, torka pastan bort med en våtservett och torka området med en pappershandduk. Rengör fläckar på fönster med en spritz av fönsterputs och en pappershandduk.
4

Berätta för dina barn som något de sätta i bilen ska föras ut igen när du har nått din destination eller återvända hem. Låt dem kasta sina sopor i en kasse när de lämnar bilen.
5

Håll en papperskorg och spolas dammsugare i garaget eller i närheten av där du parkera din bil. Dra ut gummimattor och borsta smulor i papperskorgen. Dammsug resterande smulor ur skrymslen och vrår i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122969.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.