Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av insekter i min bil

Beroende på plats, kan olika typer av insekter finna sin väg in i bilen. Varmt väder driver spindlar in i bilar och hem för att fly värmen. En enda loppa från din grannes hund kan hoppa av ett grässtrå på din byxbenet när du sätter dig i bilen och lägger många ägg i en kort tid. Andra skadedjur som kackerlackor och myror kan lockas till din bil om du har någon mat smulor eller en söt-doftande bil deodorizer i det. Huvudlöss eller löss kroppen kan rida på folk och gömmer sig i bilens matta och klädsel. Lyckligtvis kan du bli av med någon typ av insekter i bilen för gott. Saker du behöver
Dammsugare
Vinäger Flighter Salt
citron-doftande rengöringsmedel
eukalyptus blad
Visa fler instruktioner
1

Vacuum insidan av bilen grundligt, inklusive stammen, med en kraftfull vakuum. Om du bara har en svag hand vakuum för auto, gå till den lokala bensinstationen och använda pay-by-användning maskin bil vakuum. Denna första bil-interiör dammsugning bör ta bort alla de vuxna loppor, löss, myror eller andra synliga insekter.
2

Vakuum några platser på utsidan runt huvöppning nära vindrutan och runt stammen öppningen där löv och smuts kan samlas. Också öppna alla dörrar och vakuum runt dörrarna. Detta kan ta bort myror, spindlar, kackerlackor och andra insekter samt förhindra ansamling av skräp som de kan gömma sig eller lägga sina ägg.
3

Gör en blandning av en del vinäger och fem delar vatten för att tvätta ned hårda ytor i bilen. Loppor och löss stöts bort av ättika. Strö salt på mattan i bilen
4

. Lämna det här för ett par timmar i högre luftfuktighet eller en hel dag i lägre luftfuktighet, svalare områden. Dammsug upp all salt grundligt. Salt kommer att avbryta livscykel loppor i din bil.
5

Använd en citron-doftande rengöringsmedel eller bil våtservetter interiör att torka alla ytor på bilen för att avlägsna damm och smuts. Spindlar och några andra insekter ogillar citrondoft.
6

Tvätta utsidan av bilen noggrant för att avlägsna alla vuxna insekter, larver eller ägg samt skräp som kan locka dem. Överväga att ta bilen till den lokala biltvätt för en grundlig yttre rengöring.
7

Placera ett material påse eukalyptus blad eller en kvist eller gren av eukalyptus under varje säte i bilen och i bagageutrymmet. Eucalyptus tenderar att hålla vissa insekter borta naturligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122478.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.