Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av en cigarett lukt i en bil

Alla älskar doften av en helt ny bil, men inte många som en som luktar cigarettrök. Det finns flera sätt att befria den bilen av lukten. Naturvårdsverket varnar för att "tillgängliga vetenskapliga bevis visar att vid koncentrationer som inte överstiger standarder för folkhälsan, har ozon liten potential att avlägsna inomhus luftföroreningar" och stödjer inte ozongeneratorer, men det finns många andra sätt att eliminera denna cigarett lukt. Från enkla husgeråd till produkter som tillverkas speciellt för luktmaskerande eller eliminering, bör det finnas en att befria bilen av cigarett lukt. Saker du behöver
Bil
Klädsel schampo
Carpet shampooer
vit vinäger
Bakpulver
Aktivt kol
Lukt Eliminator sprej
torktumlare ark
Kaffebönor
Visa fler instruktioner
1

Shampoo bilens interiör, inklusive mattor, klädsel och golvmattor, med en god kvalitet klädsel schampo utformat för att eliminera lukter.
2

Tvätta alla hårda ytor och askkoppar på bilen med vit vinäger. Den vinäger lukt försvinner snabbt.
3

Gnid bakpulver i möbeltyg och mattan efter att de är helt torra. Lämna in så länge som möjligt, sedan vakuum ut.
4

Fyll kopparna med bakpulver eller fuktig aktivt kol och lämna kopparna i mugghållare i bilen för ett par veckor för att absorbera restlukter .
5

Stuff torktumlare mjukmedel blad under bilsäten eller plats öppen behållare av malda kaffebönor på golvet och sätena. Bilägare plågas av lukter cigarettrök har provat dessa metoder med varierande framgång. De tenderar att maskera lukter snarare än att eliminera dem, men skulle kunna fungera i en bil med begränsad rök lukt. Denna temporär fix kan också vara en snabb lösning om du bara använder bilen för några dagar, t.ex. en hyrbil.
6

Spritz bilens interiör med en lukt eliminator sprej hittades i rengöring leverera gången i snabbköpet. Huruvida sådana sprayer eliminera lukt eller bara maskera det är ännu inte bestämt. Produkter som tillverkats specifikt för att eliminera lukter såsom cigarettrök inkluderar AtmosKlear och Ozium. Båda hävdar att utrota istället maskera lukter. De är säkra att spruta på alla ytor i bilen. Medan produkterna är registrerade hos EPA, har Naturvårdsverket sade: "Detta nummer hjälper EPA identifiera de specifika anläggning som producerar produkten. Visningen av detta nummer innebär inte att EPA rekommenderar eller föreslår på något sätt EPA har funnit att produkten vara antingen säker eller effektiv. "Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122777.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.