Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Bil Fabric

Du kanske inte ens inser hur mycket smuts kan ansamlas i bilens tyget. Från vanlig daglig användning till leriga skor, mat och damm, kan bilens tyger har dulled betydligt från sin ursprungliga lyster. Få din bil professionellt detaljerad är ett alternativ, men en matta rengöring kan vara ur din budget. Lyckligtvis är det lätt att rengöra bilens tyg hemma utan några dyra eller kommersiell kvalitet material. Saker du behöver
Vakuum med
Slangfäste Hairspray
Pappershanddukar
oljebaserade glidmedel
bilstol Cleaner Review Tvättlappar
Sprayflaska
Tvättmedel

Visa fler instruktioner
1

Tomma din bil av något skräp eller andra objekt. Ta dina golvmattor och varje säte täcker ut ur bilen och slog dem att släppa lös smuts. Du kan tvätta klädslar i en maskin tvättmaskin och torktumlare. Dammsug mattor och ställ dem åt sidan.
2

Vakuum din bil tyg med en slang bifogad fil. Lita inte på bara damma av herrelösa smuts. En bra vakuum kommer att ta bort smuts, hår, mat och smuts från hörn, mellan vecken på era platser, och överallt annars papperskorgen kan gömma sig i bilen. Addera 3

bort alla synliga fläckar från bilen tyg med en fläck renare. Olika lösningar fungerar för olika fläckar. Till exempel, kan du ta bort bläck fläckar genom att spraya hårspray på materialet och torka med en pappershandduk. Avlägsna crayon fläckar genom att skrapa bort de återstående crayon bitar, sedan strö på ett oljebaserat smörjmedel som WD-40. Torka bort med en trasa.
4

Spray bilstol rengöringsmedel direkt på inredning tyger. Låt det sitta i flera minuter innan du torkar bort det med en varm, fuktig trasa. Du kan också använda en mjuk borste för ett mer slitande och genomträngande scrub till materialet. Många bilstol städare kommer med en borste genom munstycket.
5

Använd vanligt tvättmedel för golv och headliner på din bil. Tvättmedel är effektiva för alla tyget i bilen och är billigare än klädsel renare, men det är inte så bekvämt eller tillförlitlig. Fyll en sprayflaska med en del rengöringsmedel till tre delar vatten och skaka väl före användning. Torka bort med en trasa eller borste som med klädsel renare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122776.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.