Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Cigarettrök ur bil

Vissa människor inser inte att den gamla cigarett lukt i ett fordon kan tas om hand med en del arbete. Även fordon med mångårig cigarettrök kan ridas av deras lukt. Det kan ta många olika prövningar och olika formler, men det kan göras. För en del människor kan cigarettrök vara irriterande, och det är viktigt för dem att bli av doften innan spendera någon tid i bilen. Saker du behöver
Bil vakuum
Klädsel Cleaner Review Bakpulver
Vinäger
Sprayflaska
Visa fler instruktioner
1

Vakuum ut bilen helt. Se till att du inte glömmer under sätena, och även huvudet liner. Du vill se till att du får ut allt damm och partiklar innan du försöker bli av cigarettrök ur bilen.
2

Rengör din klädsel med en bra renare. Det finns många bra stoppning städare speciellt för bilar, och du kommer att vilja se till att du har en bra skurborste för att komma ner i varje hörn. Kom ihåg att rengöra innertaket också. Detta steg kan behöva göras ett par gånger, och du kommer att vilja dammsuga eventuella rester efter varje applikation.
3

Använd en sprayflaska fylld med ättika för att rengöra all plast paneler. Saker du vill komma ihåg förutom dash skulle vara mittkonsolen, dörrhandtag och dörrpaneler. Cigarettrök lämnar en film på dessa poster, vilket kan lägga till kvardröjande doft. När du har låtit vinäger inställd för en minut, använd en trasa för att skrubba den ordentligt.
4

Strö bakpulver på sätena och mattan och låt det sitta över natten i bilen. Detta bidrar till att eliminera eventuella kvardröjande lukter som kan vara runt. På morgonen, se till att du dammsuger upp bakpulver riktigt bra att eliminera resten av cigarettrök.
5

Tvätta alla de inre fönster med fönsterputs. Även om fönstren kan se ren redan kan en del av filmen kvarstår. Se till att få de svåra att nå fönstren samt sådana som ryggen och sidofönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122751.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.