Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort mögel från en sufflett

Mögel är en svamp som trivs i varma fuktiga ställen. Områden som har hög luftfuktighet har ofta mögel att brottas med. Mögel och mjöldagg kan frodas på nästan alla ytor som skryter rätt klimat för det, tyvärr är det oftast på någon plats som vi verkligen inte vill ha det! Om din suffletten har blivit det senaste offret för mögel, det finns ingen anledning att oroa sig. Det finns flera enkla metoder för att avlägsna den. Saker du behöver
Bleach
mjuk ren trasa
Mr.Clean magi Eraser Review Ammoniak
Bakpulver
Vinäger
Simple Green
Visa fler instruktioner
1

Blanda blekmedel och vatten i lika delar och häll den på mögliga området. Låt det sitta i 30 sekunder innan det sköljs bort med rent vatten. Torka området med en mjuk, ren, torr handduk.
2

Fukta en Mr Clean Magiskt suddgummi och använda den för att torka bort mögel eller mögel.
3

Blanda två delar vatten till en del ammoniak och häll den på mögliga området. Låt det dra i 30 sekunder och skrubba med en mjuk ren trasa. Skölj området med rent vatten och torka med en mjuk, ren, torr handduk.
4

Strö bakpulver över hela mögel och häll vinäger över det frikostigt. Låt detta dra i 4 timmar. Skrubba med en mjuk, ren, fuktig trasa och skölj väl. Torka området med en mjuk, ren, torr handduk.
5

Använd Simple Green att mätta området och låt det dra i 10 minuter. Torka av området med en mjuk, ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122277.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.