Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort bildekaler utan att skada bilar

människor sätta etiketter på sina bilar för någon av flera skäl. Och det finns lika många skäl för att ta bort dem. Kanske du har precis köpt en begagnad bil som har ett antal etiketter på det och du vill ta bort dem utan att skada målgång i bilen. Det kan göras med ett minimum av krångel. Saker du behöver
WD-40: äldre trasa
Vegetabilisk olja
Hårtork
Bilvax
torr, mjuk trasa (för att applicera vax)
Visa mer Instruktioner
en

Använd WD-40. Beroende på vilken typ du har, Spraya eller häll en liten mängd på en gammal trasa och använd den för att mjuka upp kanterna på bildekal. När du har ett hörn av klistermärken löst vända tillbaka den på ansiktet på bildekal. Fortsätt att försiktigt gnugga WD-40 mot den del av etiketten fortfarande sitter i bilen när du rullar det misslyckades partiet tillbaka på sig själv.
2

Använd babyolja. Häll en liten mängd babyolja på en trasa och använda den för att lösa upp limmet på kanterna av klistermärken. Addera 3

Använd en hårtork. Använda en av ovanstående metoder för att lossa en kant av klistermärke, dra sticker upp i ena handen samtidigt som värme via hårtork med andra. Håll hårtork 06:55 inches från klisterlappen och blåser luften direkt mot undersidan av klistermärken att smälta limmet och låt dekalen lossnar.
4

Wax området. Efter det att viseringsmärket har avlägsnats, rengör och torka området och tillämpa ett lager vax. Buff den för att matcha resten av stötfångaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122521.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.