Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Det bästa sättet att rengöra Auto Mattor

Automotive mattan rengöring tar ofta ett baksäte till yttre rengöring , ibland vad som syns på utsidan får mer uppmärksamhet som vad som finns på insidan . För att hålla det inre mattan ren , är en underhållsplan med lätt till tung rengöring behövs . Regelbunden dammsugning

Ta bort smuts och skräp som naturligt gör sin väg in i en bil är viktigt . Plan på att dammsuga invändiga flera gånger per månad . Detta kommer att hålla golvmattan från ser kör ned och jolleseglare . En klädsel eller detalj verktyg anslutet till en vakuumkälla kommer att räcka. Om otillgängliga , många bensinstationer och biltvättar har självbetjäning vakuum maskiner tillgängliga .
Spot Clean

fett och spill inträffar på golvet , rengör dem så snart som möjligt. Håll ett universellt rengöringsmedel matta plats och en frottéhandduk hands . Blot utsläpp så snart som möjligt . Ansök Spot Cleaner till handduken , sedan försiktigt arbeta in den plats från den yttre omkretsen på mitten för att hålla fläcken sprids.
Djuprengöring
< p > Minst en gång om året , ger mattan en djup rengöring . En hyrd ångmaskin ( även känd som ett hett vatten utsug ) är förmodligen det bästa valet . Kontrollera att enheten har en hand fäste för stoppning rengöring , eftersom den vanliga mattan trollspö kommer att bli svårt att use.Choose en klar , solig dag för djuprengöring . När mattan har rengjorts , kommer bilen fönstren måste vara öppen för att tillåta mattorna torka .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122345.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.