Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar hand om en Toyota Soft Top Cabriolet

Toyota konvertibler , tillsammans med samtliga konvertibler , tillåter förare att uppleva det fria flödet av luft under körning på vägen på ett säkert sätt i ett fordon . De flesta konvertibler kommer med plast, vinyl , eller tyg och är relativt svag jämfört med hårt stål av kroppen. Care börjar på dag ett som toppen är utsatt för väder och vind , men innehåller material som är mer utsatta än färg på fordonet . Lyckligtvis är soft - top underhållet relativt enkelt . Saker du behöver
UV Vinyl tätningsmedel
eller tyg rengöringsmedel
Plast rengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Använd ett tätningsmedel eller skyddsmedel på sömmar och material så fort du får din Toyota konvertibelt hem . Om du gör det hjälper till att förlänga livslängden på fordonet . Upprepa denna process så ofta som behövs . Om du märker toppen blir fuktig , så ska du ansöka på nytt tätningsmedlet . Om toppen är smutsig , rengör dem noga före första applicering av tätningsmedlet .
2

Rengör din topp ofta . Använda en godkänd plast , vinyl eller tyg rengöringsmedel , rengör toppen vecka eller så ofta som möjligt .
3

Vårda din sufflett s fönster med plast rengöringsmedel och skyddsmedel . Dessa rena fönstren samtidigt som ett lager av skyddande som kommer att förlänga livslängden på fönstret och begränsa grumling eller gulnar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122901.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.