Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man fixar ett Molnigt Headlight Cover

En rengöring detalj som bilägare ofta förbiser är strålkastarna. En hastig passerar över lampglasen under en routing biltvätt kan lämna bakom smuts, buggar och gunk. Med tiden kan oxidation grund smog, biltvätt rester och surt regn förekommer också ta sina vägtullar, lämnar strålkastare med en gulaktig, dimmig film. Ju längre strålkastarna försummas, blir mer äventyras natten synlighet. Ge strålkastare en grundlig rengöring för att garantera ljusa, säker belysning. Saker du behöver
plastskål renare
tvätt skurborste
Tandkräm
Handdukar
polermedel
Maskeringstejp
mjuka trasor
stjärnskruvmejsel (tillval)
Automotive klistra vax
Visa fler instruktioner
1

skapa en lösning av varmt vatten och plast renare. Skrubba strålkastare täcker med varmt tvålvatten, med ett diskmedel skurborste för att avlägsna fast-på smuts. Torka strålkastare täcker med en handduk.
2

Stryk tandkräm över ljuset omslag. Tandkräm kommer att penetrera skiktet av oxidering. Med hjälp av en handduk, polera strålkastare för flera minuter tills filmen avlägsnas. Torka bort kvarvarande tandkräm, med en fuktig handduk.
3

Använd polermedel på ljuset täcker om de har några mindre repor eller skrapmärken. Maskera runt lampor med målartejp. Buff lamporna med polering förening i flera minuter, med en mjuk trasa, tills markeringarna tas bort. Torka bort den kvarvarande föreningen med en fuktig handduk.
4

bort ljuset täcker om någon grime verkar vara på undersidan, med en stjärnskruvmejsel. Rengör lamphuset och baksidan av lampskyddet med varmt tvålvatten, med skurborste.
5

Polera strålkastare täcker med fordonsindustrin pasta vax, med en mjuk trasa, för att ge en skyddande beläggning . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122812.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.