Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Shine Fälgar

Fälgarna på en bil kan bli tråkigt med konstant exponering för extremt väder samt damm och skräp under körning. Dull fälgar på en bil är inte tilltalande för ögonen. Ofta när fordonet rengörs, kan fälgar försummas. Det finns olika sätt att lysa dina fälgar utan att skada dem och föra tillbaka gnistan i dem. Dessa tips kommer att förvandla dina fälgar tillbaka till sitt ursprungliga utseende. Saker du behöver
Slang
Vatten diskmedel
Rag
Bakpulver
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera dina fälgar till se till att de är helt svalnat. Rengöring av fälgar medan de är varma eller varmt kan resultera i spotting.
2

Skölj bort damm och annat skräp med hjälp av en slang med ett munstycke. Spraya vatten över kanterna i en cirkelrörelse.
3

Fyll en hink med 1 liter vatten och 2 tsk. diskmedel. Doppa en trasa i såpvatten, ta sedan bort den och pressa några av överflödigt vatten från det. Tvätta fälgar i en cirkulär rörelse, med ett lätt tryck. Upprepa detta steg för att grundligt ta bort återstående smuts.
4

Spraya fälgar med vattenslang för att avlägsna löst skräp. Använd en torr trasa för att lätt torka vattnet från fälgarna. Att lysa dina fälgar, tillämpas 2 msk. bakpulver till fuktig trasa. Applicera bakpulver till något fuktig fälgar i en cirkelrörelse. Upprepa processen tills du har tillämpat den på alla fälgar. Lägg mer bakpulver om det behövs.
5

Tvätta bakpulver från fälgar med slangen. Använd en torr trasa för att torka och gnugga kanterna tills de lyser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123037.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.