Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Rain X

Rain X är en populär produkt som används för att avleda regndroppar från vindrutan. När tillämpas, orsakar Rain X vattnet till arket och rulla av vindrutan, öka synligheten under våta förhållanden. Det varar under ordinarie biltvättar och skyfall. Eftersom Rain X skapar en vattentät barriär på vindrutan, det tar särskild omsorg för att ta bort den. Saker du behöver
Slipmedel cleanserSponge
Visa fler instruktioner
1

Välj ett rengöringsmedel. Vanlig tvål och vatten kommer inte att bryta kiselbindning och ta bort produkten. Du behöver ett rengöringsmedel som är milt slipmedel, såsom Soft Scrub eller Bon Ami. Produkten bör säga på etiketten att det renar utan att repa.
2

Använd en fuktig trasa för att rensa bort din vindruta. Detta är inte att ta bort beläggningen Rain X, men att ta bort smuts, fågel avfall eller någon produkt som kan repa din vindruta som du skrubba bort Rain X.
3

Fukta din svamp . Applicera slipande rengöringsmedel för att din svamp, och inte direkt på vindrutan. Din svampen är fuktig, och kommer att hålla rengöringsmedel torkar ut eller klumpförebyggande på vindrutan.
4

Testa rengöringsmedel på nedre passagerarsidan av din vindruta. Se till slipande inte repas eller skadas på vindrutan. Detta kommer också att ge dig en känsla för hur mycket rengöringsmedel ska användas och hur hårt man bör vid rengöring resten av ditt fönster.
5

Börja i ett hörn på vindrutan och skrubba lätt med hjälp av små , cirkulära rörelser. Håll området våt genom återvätning svampen och lägger till mer rengöringsmedel som behövs. När du rengjort hela vindrutan, skölj med rent vatten. Komma in i bilen, och titta genom vindrutan för att se eventuella missade fläckar. Upprepa rensningen behandling på missade fläckar, och skölj.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122296.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.