Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur ta bort mögel från Automobiles

Mögel i fordon sker när fordonet har blivit våt eller fuktig och inte torkat ordentligt. Mögel är både visuellt och aromatically obehagligt. Om mögel kvar i bilen under en längre tid, kan det orsaka en rad hälsoproblem för dig och dina passagerare. Saker du behöver
Antimicrobial
renare
Visa fler instruktioner
1

Leta formen och spåra den till källan. Du måste se till att du hittar allt om formen så att du helt kan ta bort den från bilen. Mögel växer och sporer kan spridas, så du vill att noggrant kontrollera din bil så att du har hittat alla ställen där mögel växer. Mögel kan växa i sprickor och springor, på och under sätena, i tyg, och i och under bilens mattor.
2

Lokalisera orsaken till mögel och behandla det. Om formen orsakades av en utspilld kopp eller matresterna, behöver du bara ta bort källan. Om formen orsakades av en läcka i bilen, kan du behöva ta bilen till en mekaniker eller body shop för att få läckan repareras professionellt. Vindskydd, lastbilar och dörrar som inte tätar ordentligt stängd är en vanlig orsak till läckage.
3

Spray alla mögliga områden noggrant med en antimikrobiell renare. Antimikrobiella städare är utformade för att döda mögel och förhindra dess återväxt. Se till att följa de ansökningsförfaranden riktningarna på den specifika produkt som du använder för att maximera produktens effektivitet. Vissa produkter kan hänvisa dig att utföra en andra behandling eller att låta produkten suga in var du har besprutas för en viss tid.
4

Bestäm om mögel är fortfarande närvarande. Du kan göra detta genom att leta efter formen eller köpa och använda ett kit mögel tester som har utformats särskilt för detta ändamål. Det finns en stark möjlighet att du fortfarande har mögel i bilen om bilen fortfarande luktar mögligt när du rider i den.
P Om du fortfarande har mögel i bilen efter den första behandlingen, det finns en chans att du kan behöva ta bort och byta ut sätena och mattor i ditt fordon. Om formen är djupt inne trasa platser, du förmodligen inte kommer att kunna få ut den genom att spraya ett rengöringsmedel på den.

Fortsätt fordonet kontrolleras för mögel tills du är säker på allt mögel har tagits bort från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122932.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.