Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Wax Off of Plastic Trim

Vax på plast trim inträffar vanligtvis efter vaxning en bil när överbliven vax är gömd i vecken av trim . Vaxet visas på trim som en grumlig fläck . Torka vaxet med en trasa kan göra det verkar som du har tagit bort vaxet , men några dagar senare fläcken ofta igen . Vaxet har absorberas i plasten med hjälp av solens strålar . Applicera en renare för att mjuka vaxet för korrekt avlägsnande . Saker du behöver
Sponge
vatten
diskmedel
Bucket
trädgårdsslang
Rena trasor eller trasor
Tvättsprit
Visa fler instruktioner < br >
1

Tvätta plast trim med en svamp och varmt vatten med diskmedel blandat med diskmedel . Skölj trim grundligt med kallt vatten från en hink eller trädgårdsslang . Torka plast trim med en ren trasa . Detta tar bort överflödigt vax från plasten .
2

Häll gnugga alkohol på en ren trasa och torka av plast trim . Låt tvättsprit att stanna kvar på trim under 30 minuter. Detta ger alkohol tid att mjuka upp vaxet , vilket gör det lättare att ta bort .
3

Torka den uppmjukade vax och gnugga alkohol från plast trim med en ren trasa . Vrid trasa för att presentera en ren sida för varje slägga som du lyfter vax och alkohol från klädseln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122670.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.