Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Ta bort nikotin från Car Vindskydd

Ta bort nikotin från bil vindskydd är viktigt för säkerheten. När nikotin byggs upp, en gulaktig film blockerar ditt synfält. Om du röker eller tillåta andra att röka i bilen, rengör vindrutan är ett viktigt steg. Detta gäller särskilt på natten. Den gula filmen kan skapa oskärpa från mötande strålkastarna. Detta kommer att hindra din uppfattning om var bilarna kommer ifrån. Ta bort nikotin från bil vindrutor bör vara en vecka händelse. Det tar ca 20 minuter, en gång i veckan, för att ta bort nikotin från vindrutan. Saker du behöver
Commercial fönsterputs
Pan
mjuk borste
Rag
Duk
Visa fler instruktioner
1

Köp en kommersiell fönsterputs. Hitta en produkt som har streak-fria och doftande egenskaper. Du kan köpa dessa från en lokal avdelning eller hem butiker förbättring. De fönsterputsare omfattar Windex, 409 och CLR. Skaffa stilen sprayflaska.
2

Fyll pannan med skållning varmt vatten. Med den tid du använder vatten, bör det vara tillräckligt kallt för att röra. Ta alla objekt som du behöver för att rengöra bilens vindruta ut till bilen. Addera 3

Spraya fönsterputs av ditt val på hörnet av vindrutan. Du kommer att vilja slutföra denna process i sektioner så att renare inte torkar på fönstret. Låt renare sitta på fönstret i ungefär två minuter.
4

Använd mjuk borste för att skrubba hörnet där dammsugaren är. Med en cirkelrörelse tryck grovt och skura bilens vindruta. Gå över det området i ungefär en minut.
5

Doppa trasa i pannan av varmt vatten. Gnid hela renare utanför hörnet av vindrutan.
6

Torka området med ditt trasa. Du kommer att vilja torka bilen vindrutan så snart reningsprocessen är klar för att se till att inget vatten fläckar eller streck kvar.
7

Upprepa steg 2 till 4 för att ta bort nikotin från resten av bilen vindrutan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122227.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.