Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en bil vindruta

En ren vindruta ger en säker bil. Glas är porös, och smuts och buggar kan verkligen göra ett nummer på din synlighet. Detta ingår inte ens den dagliga filmen som bygger upp på vindrutan från smog och smuts. Att hålla vindrutan ren kommer att hålla dig och din familj genom att se till att du har god sikt. Saker du behöver
Windex
Handdukar
tidningen
Mikrofiberduk gjord för glas
tvättsprit
Bomullstussar
Rain X
Visa fler instruktioner

1

För att få en ren vindruta, kommer du vill först börja med att rengöra dina vindrutetorkarna. Häll lite gnugga alkohol på en bomullstuss och försiktigt gå över bladet på din vindrutetorkare. Gör detta på månadsbasis för att avlägsna smuts och fett och säkerställa att de fungerar till sin fulla potential.
2

Före rengöring av insidan och utsidan av din vindruta, ta bort alla buggar och fågelspillning från fönster. Spraya en tung dimma av glas renare såsom Windex, och låt det tränga in goop i fem minuter. Gnugga fläckarna med en torr handduk tills den felande goop avlägsnas.
3

Rengör insidan och utsidan av vindrutan genom besprutning med rengöringsmedel för glas. Crumple upp några gamla tidningar och gnugga i en cirkulär rörelse längs ytan av vindrutan. Gör detta tills glaset är rent och torrt. Dina händer kommer att få bläck på dem, för att undvika detta, kommer du vill bära handskar. Du kanske undrar varför tidningen när pappershanddukar inte fläcka händerna. Bläcket i tidningarna är milt slipande, förbättra rengöring makt fönsterputsmedel, och som en extra bonus, kommer tidningen inte lämnar något ludd som hushållspapper kan göra.
4

att säkerställa att din vindrutan är rena och att vattnet bara rullar av glaset när det regnar kommer du vill belägga glaset med en produkt som regn X. Detta kommer att sätta ett tunt lager vax på ditt glas och hjälpa dig att köra igenom regnet med lätthet. Du kommer att ta en ren handduk och applicera Rain X i en cirkelrörelse över utsidan av ditt fönster sköld. Låt Rain X torka till ett töcken. När den har torkat till en dimma, kommer du vill använda en ny handduk och gnugga, återigen i en cirkulär rörelse, utanför Rain X. Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122164.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.