Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort färg från en plast stötfångare

Ta bort färg från din plast stötfångare behöver inte lämnas till proffs Body Shop. Det finns inget mer försvårande att få reda på att en vårdslös förare körde in i bilen lämnar en skråma. Följ stegen nedan och du kommer att se bra ut som ny. Saker du behöver
mjuk trasa
Kommersiell Adhesive Remover
Visa fler instruktioner
1

ta bort färg från din plast stötfångaren kan göras på ett säkert och effektivt med hjälp av en kommersiell lim remover. Självhäftande removers kan köpas i nästan vilken järnaffär, varuhus, eller ens en tillfällig livsmedelsbutik. Det finns flera märken att välja mellan som Goo Gone och 3M Adhesive Remover bara för att nämna ett par.
2

När du har köpt en självhäftande remover, är du då beredd att försöka ta bort färgen från din stötfångare eller annan plast trim finns på din bil. Applicera lite lim remover till en mjuk trasa, en gammal t-shirt fungerar bra
3

Även problem med dessa produkter inte förväntas, är det alltid rekommenderat att testa produkten i en. undanskymd plats för att försäkra att det inte kommer att skada din färg.
4

gnugga ordentligt trasan med lim remover appliceras över det drabbade området. Du kommer att märka att den oönskade färgen börjar lossna på stötfångaren.
5

Fortsätt att lägga till fler produkter till mjuk trasa och upprepa steg fyra tills färgen är helt bort. Nu är din bil ska vara så gott som ny!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122351.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.