Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort vatten fläckar från bilfönster och speglar

Det är inte ovanligt att tvätta bilen och, när du kör på vägen, märker du lite vatten fläckar på glas eller speglar. Även om detta är irriterande, rengöring vatten fläckar är inte så svårt. Vissa vatten fläckar kräver lite mer uppmärksamhet på grund av olika mineralfyndigheter, såsom kalcium och järn, i den lokala vattenförsörjningen. Vatten fläckar är inte bara fula, kan de skada faktiskt glaset om de inte omedelbart reomoved. Saker du behöver
tidningen
Glasrengöringsmedel
Handduk
Vit vinäger
Glas polish
T-shirt
Visa fler instruktioner
1

Torka vatten fläckar med en torr tidningen. Detta avlägsnar yttre smuts och skräp.
2

Spraya vatten fläckar med ett fönsterputsmedel. Torka av fläckar med en tidning. Tidningen fungerar bättre än hushållspapper och dukar. Det lämnar inte några spår av smuts på glaset. Den tidningspapper fungerar också bra som ett glas polermaskin. Ett annat alternativ är att lätt väta tidningen med rent vatten istället för att använda ett fönsterputsmedel.
3

Torka av ytan med en ren, torr handduk. När vattnet fläckarna är borta, gå över ytan med en torr handduk för att förhindra att nya vatten fläckar bildas. Om fönsterputsmedel eller våta tidningen inte lyckats avlägsna vatten fläckar, fortsätt sedan till nästa steg.
4

Rena tuffa vatten fläckar med destillerat vit vinäger. Vissa vatten fläckar är svårare att ta bort på grund av mineralfyndigheter i vattnet. Vinäger är en mycket mild syra som fungerar väl för att lösa upp avlagringar mineralvatten. Blöt en tidning, eller en pappershandduk med vinäger och torka fläcken tills den är borta.
5

Applicera ett glas polish för de fläckiga områden. Vatten fläckar, som stannar på glas för två veckor eller längre, kan faktiskt skada glaset. Applicera ett glas polish till platsen och polera den med en ren t-shirt. Oljorna i glaset polish fungerar bra för att återställa glaset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122732.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.