Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Förhindra att Lovebugs fastnar din billack

Oavsett om det är en bilresa till landet eller ned interstate, kommer du att stöta på svärmar av ovälkomna halvårsvisa besökare, så kallade kärlek buggar. Skydda bilens färg genom tvättning och vaxning och polering ofta under våren och hösten, när kärleken buggar är runt. Deras sura rester kan skada lacken, så ta bort dem direkt. Förbered för säsongen av kärlek bugg planerar att besöka biltvätt ofta. Instruktioner
1

kör på natten eller tidigt på morgonen är det bästa sättet att förhindra dessa irriterande kärlek buggar fastnar bilen. Två gånger om året, på våren och hösten, moln av dessa små svarta buggar göra sitt utseende, med en splatter. Deras sura fettvävnaden kvar kan skada lacken på din bil.
2

Förbered oundvikligen stöter svärmar av dessa critters vid körning på motorvägen. Detta kan vara en fara och skymmer din syn. Smetar buggar med vindrutetorkarna kan göra mer skada än nytta.
3

Skydda lacken på din bil genom tvättning och vaxning ofta med en hög kvalitet bil polish. En polish med en polymer yta kommer att skydda och möjliggöra enkel borttagning av buggar. Använd en produkt som kommer att skydda vindrutan samt.
4

Placera en bugg sköld speciellt gjorda för din bil eller skydda framför bilen med en tillfällig "behå" utformad för att passa.

5

Blås ut kylaren ofta för att förhindra den från att igensatt. Detta kan leda till att motorn överhettas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122170.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.