Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av en död mus lukt i en bil

För att bli av död mus lukt i bilen, är det första du ska göra att bli av med döda musen. När bort, kan den döda musen lukt pågå i flera veckor. Oavsett hur många doftljus, luftrenare eller påsar med potpurri du har hållit i bilen, är det bara inte tillräckligt för att bli av med den fruktansvärda lukten. Dessa kan dölja lukten av den döda musen tillfälligt men för en permanent lösning, måste du göra mer. Saker du behöver
Handskar
HEPA mask
1 1/2 kopp blekmedel
5 dl vatten
Sprayflaska
Plastpåse
Desinfektionsmedel Cleaner Review Vatten
Trasa
Dammsugare
Vinäger
Lukt absorbator eller neutraliserande
Mint luftrenare eller krossade bladen
Visa fler instruktioner
1

ta bort döda ruttnande mus från bilen. Bär skyddsutrustning som handskar och ett HEPA mask som den döda gnagare kan bära sjukdomar.
2

Gör en rengöringslösning för att belägga den döda musen med innan du tar bort den från bilen. Enligt University of Nebraska-Lincoln, kan lösningen göras med hjälp av en 1/2 kopp blekmedel med 5 dl vatten. Häll lösningen i en flaska och spraya på musen och låt det dra i 15 minuter för att döda alla bakterier och virus det eventuellt bedriver.
3

Sätt död mus i en soptunna påse och knyt ändarna tätt så lukten inte kan fly.
4

Rengör det drabbade området med en kommersiell desinfektionsmedel renare, vatten och trasa. Dammsug bilen mattan och torka sätena och redskap ordentligt. Tänk att få de bilinredningar tvättas av en professionell.
5

Spray några flytande blekmedel rengöringslösning på det område där det döda djuret togs bort från. Flytande blekmedel kommer omedelbart att ge befrielse från luktproblem.
6

Häll en kopp vinäger i en sprayflaska och spraya runt bilinredningar. Vinäger är säker på matta och tyg, men bör inte användas på läder. Spraya lösningen på ytan och låt det sitta i 5 minuter. Torka vinäger bort med en mjuk trasa.
7

Place En lukt absorbatorer eller neutraliseringsmedel lukt liknande Oust eller Febreeze nära källan för odören. Dessa produkter är gjorda för att eliminera lukten och inte bara helt enkelt dölja det. Du kan överväga att placera naturliga Doftabsorbenter som en skål med un-bryggt kaffe grunder, bakpulver, skivad lök, skål med ättika eller aktiverat kol. Naturliga Doftabsorbenter kan krävas för att sitta över natten.
8

Placera en mint luftrenare eller några krossade myntablad i bilen eftersom det är en naturlig möss avskräckande och håller dem borta.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123201.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.