Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort tuggummi från en bil Exteriör

Om någon trodde att det var en lysande idé att kasta sitt tuggummi ur ditt bilfönster, är bilens exteriör troligen fastnat med tuggummi. Skrapa bort kommer bara förstör ytan, men det finns andra metoder som du kan prova för att säkert ta bort tuggummi från din bil exteriör. Saker du behöver
Konserverad Ice luft
kuber
Gum Remover Review Bug och tjära remover
Goo Gone (tillval)
Visa fler instruktioner
1

använda konserverad luft. Office leverans butiker säljer konserverad luft att damma dina datordelar och tangentbord. Spränga några på tuggummi och det ska härda och dra rätt ut (se Resources nedan).
2

is upp med kuber. Ta en isbit och gnugga den längs tandköttet, håller den på plats tills tandköttet fryser och isen kuben smälter. Gummit ska komma rätt off. Wrap botten av isen kuben med en handduk så att den inte smälter ner din arm.
3

Zap det med bugg och tjära remover. Denna tunga hopkok säljs i många butiker auto utbudet. Om det kan ta bort krossas på buggar och även sliskig tjära, kan det göra underverk på en lite tuggummi (se Resources nedan).
4

Gå med officiell tuggummi remover. Teatrar är kända för att ha en burk eller två av faktiska tuggummi remover, eftersom folk älskar att sticka tuggummi på teater golv eller säten. Det vore trevligt om du kunde slå dina ögonfransar med en söt vaktmästare och teatern skulle låna dig remover, men som förmodligen inte kommer att hända. Köp din egen från industriell rengöring leverantörer (se Resources nedan).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122202.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.