Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man använder en Mr Clean Magiskt suddgummi på en bil

Mr Rengör kom ut med en ny produkt som kallas en Magic Eraser. Denna Eraser är rektangulär till formen. Den har en svampliknande form och måste dämpas för att arbeta. Eftersom Magic Eraser är gjord av ett poröst material, kan det få även de svåraste att rengöra objekt ren igen. Det har testats på alla typer av produkter, bland annat bilar. Saker du behöver
Mr Clean Magiskt suddgummi
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Lägg tillräckligt med vatten till Magic Eraser för att få det blött, men inte drypande våt.
2

Börja torka ner insidan av din bil. Börja med instrumentbrädan och arbeta dig över din konsol. The Magic Eraser kommer få i mellan alla knappar med lätthet och avlägsna all smuts och grime som har fastnat där. Addera 3

Fortsätt torka ner insidan av dörrarna. Komma runt dörrhandtag och kanter fönster. Torka dina armstöd. Om det finns några fläckar på armstöd, kommer Magic Eraser får av dem.
4

Flytta på att rengöra din ratt. Rattar kan bli smutsig där en person normalt håller sina händer medan de kör. Torka alla sidor av ratten och sedan gå över nyckelhålet och omgivande områden.
5

Gnid Magiskt suddgummi i cirklar på något läder yta i bilen (t.ex. lädersäten) som innehåller fläckar. Se när fläckarna magiskt försvinna.
6

Få en fräsch Magiskt suddgummi för utsidan av din bil. Få det lite blött och använda den för att rengöra pollen från din bil. Detta kommer att hjälpa dig om du är allergiker. Produkten är säker att använda på alla yttre ytor i bilen.
7

bort buggar och skräp från din vindrutan genom att rengöra den med en Magic Eraser. Bara köra Eraser över området tills buggar eller skräp lossnat. Du kommer då att behöva skölja vindrutan bort med vanligt vatten.
8

Överväg att använda en Magic Eraser för att rengöra dina bildäck. De kan rensa bort smuts och sot utan problem. Bara gnida dem i en cirkelrörelse och sedan skölja bort smuts och fett du bara fick loss med din trädgårdsslang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122329.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.