Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort lösningsmedel från en vindruta

En ren vindruta är nödvändig för att köra säkert och bekvämt. Vindruteglas är ofta belagda, och fläckar tas bort så fort som möjligt innan de eroderar eller bli inbäddad i vindrutan beläggningen. Lösningsmedel, speciellt de baserade på petroleum, finns i vissa bilvårdsprodukter. Om du får petroleumbaserade lösningsmedel på vindrutan, måste du rengöra den innan den smetar. Det är bäst att ta bort det för hand istället för med dina vindrutetorkare eftersom lösningsmedel kan orsaka skador på dina torkarblad. Milt rengöringsmedel bryter ner lösningsmedlet och tar bort det från din vindruta. Saker du behöver
ren, mjuk trasa
Mild flytande tvättmedel
Blandningskärl
Sugskrapa
Spray fönsterputs
Visa fler instruktioner
1 < p> Blot synliga lösningsmedel utanför vindrutan med en mjuk, torr trasa.
2

Blanda en lösning av milt flytande tvättmedel och vatten enligt förpackningens anvisningar för allmän rengöring. Mätta en mjuk, ren trasa med lösningen och tvätta området nära vindrutan. Skölj med vatten och torka med en annan trasa eller med en gummiskrapa.
3

Spray det område du tvättas med fönsterputs om du ser några ränder. Torka fönstret renare med en ren, mjuk trasa så snart du är klar med sprutning.
4

Förvandla din tändning på, och köra dina vindrutetorkare samtidigt fördela vätska vindruta bricka för en minut eller så. Din vindruta ska nu visas helt ren utan strimmor eller spår av fläckar. Upprepa steg 2 och 3 om några fläckar eller streck kvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123275.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.