Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort nikotin fläckar från en Bilinteriör

Även om det är ett känt faktum att cigaretter och cigarettrök är dåligt för din hälsa, det är också dåligt för insidan av din bil. Nikotinet som resulterar från röken lämnar en fet gulbrun fläck på din klädsel och har en utpräglad lukt som kan vara svåra att få bort. Däremot kan du använda förbrukningsmaterial från din lokala järnaffär och ditt hem för att återställa bilens klädsel och inredning. Saker du behöver
Sprayflaska
vit vinäger
städtrasor
Matta Matta schampo
städmaskin
mjuk borste
Bakpulver Cleaner Review Vakuum
Rena handdukar (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Fyll en sprayflaska med vit vinäger. Spraya bilens interiör, inklusive glas, plast och vinyl ytor. Undvik att spraya tyget. Använd en rengöring trasa för att torka av ytorna. Fortsätt tills ditt trasa inte längre plocka upp fläckar och våtservetter rena.
2

Använd en matta schampo och mattan-rengöring maskin. Se till att produkten har en inbyggd fläckborttagningsmedel. Läs och följ bruksanvisningen för korrekt användning. Täck mattan och tyg inredning inklusive klädsel. Lufttorka bilen med fönster och dörrar öppna för att tillåta tillräcklig ventilation.
3

Strö bakpulver på tyget. När bilen är torr, belägga klädsel med bakpulver och använd en mjuk borste för att arbeta in produkten i fibrerna. För bästa resultat, låt bakpulver nöja sig minst en vecka. Om du behöver använda din bil och du är orolig bakpulver på kläderna, lägg en handduk på sätena.
4

Vakuum upp eventuella kvarvarande bakpulver från insidan. Eventuella överblivna bakpulver borde ha sugit upp nikotinet medan det var lösa i fibrerna.
5

Lämna en öppen påse bakpulver, kaffesump eller träkol i bilen över natten för att eliminera eventuella kvardröjande lukter. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123093.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.