Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av Moth Ball Smell i en bil

Moth bollen lukt är mycket obehagligt och ohälsosamt att andas. Lukten har gifter som kan orsaka neurologiska skador på små barn. Det förmodligen kan skada vuxna hjärnor också. Det finns ett naturligt och enkelt sätt att bli av med den här lukten. Saker du behöver Kaffe
Charcoal
Bakpulver Sida 3 skålar
Visa fler instruktioner
1

Pour kaffe slipar upp till mitten av en av skålarna. Använd vanligt kaffe grinds hittar du i butiken. Dessa insupa lukten av malmedel. Håll skål med kaffe i bilen i tre dagar.
2

Häll bakpulver fram till mitten av den andra skålen. Bakpulver fällor även dålig lukt och gör sig av med lukten. Håll den där i tre dagar.
3

Fyll tredje skål med träkol hela vägen till toppen. Du kan använda vanlig träkol som du använder för grillen. Kolet kommer att suga upp lukter samt och hjälpa ta bort lukten nattfjäril bollen i bilen. Håll skål med träkol i bilen i tre dagar och sedan ta bort det när du gjort vädring ut bilen.
4

Sätt de tre skålar på olika platser i bilen. En skål bör placeras i det främre förarsätet på bilen. Den andra skålen ska placeras i mitten bak passagerarsätet. den tredje skålen ska placeras i bakluckan på bilen. Se till att öppna de två sätena bak passagerare så frisk luft kan komma tillbaka dit.
5

Öppna alla fönster i bilen om det inte blir en regnig dag. (Lämna inte bakluckan på bilen öppen, vilket tömmer batteriet.) Bara hålla de två bakre sätena öppnas halvvägs för att låta frisk luft tillbaka i bakluckan på bilen. Stäng inte baksätet tills bilen vädras ut i ungefär tre dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122437.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.