Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort katt urin från Car Mattor

Katter är bra husdjur, men ibland har de olyckor och kissa när de inte borde. Om en katt urinerat på din bil mattor, är lukten troligen mycket stark och överväldigande ditt fordon. Cat urin har mycket distinkt lukt och kan vara svårt att ta bort. Det är viktigt att använda rätt produkter och metoder för att ta bort katt urin från bil mattor så att urinen luktar inte kommer tillbaka. Saker du behöver
Pappershanddukar
tom sprayflaska
Destillerat vinäger
Vatten
Liten skål
¼ kopp väteperoxid
1 tsk. mild flytande diskmedel
Bakpulver
Dammsugare
Lukt neutraliserande bespruta
Visa fler instruktioner
1

absorbera katt urin från mattan med hushållspapper. Lay ett tjockt lager av pappershanddukar på urin-färgade mattan. Tryck hårt med foten eller handen för att suga upp så mycket av urin som möjligt. Fortsätt tills ingen mer urin överföringar från mattan till pappershanddukar.
2

Fyll en tom sprayflaska med ättika och vatten lösning. Blanda lika delar destillerat vit vinäger och kallt vatten i flaskan. Skaka flaskan ett par gånger för att kombinera ingredienserna.
3

Mätta urin-färgade bilen mattan med ättika och vatten lösning. Var noga med att spraya tillräckligt av lösningen på mattan så att den tränger djupt in fibrerna i mattan.
4

Blot färgade området med ett tjockt lager av pappershanddukar. Fortsätt blotting tills det mesta av ättika och vatten lösning har absorberats och mattan är nästan torrt.
5

Fyll en liten skål med ¼ kopp väteperoxid. Tillsätt 1 tsk. mild flytande diskmedel till peroxid. Blanda ingredienserna med en sked.
6

Strö mattan generöst med bakpulver. Ringla peroxid och diskmedel blandningen över bakpulver.
7

Arbeta bakpulver och peroxid blandningen i bilen mattan med en skurborste. Applicera lite kraft när du skurar så att blandningarna når djupt in i fibrerna i mattan.
8

Låt bakpulver och peroxid blandningen torka helt. Rulla fönstren ner i bilen, om möjligt, för att påskynda torkningen. Detta kommer att ta ca ett par timmar.
9

Dammsug bilen mattan noggrant för att avlägsna den bakpulver rester. Spraya mattan med en lukt neutraliserande produkt såsom Febreze eller OdoBan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122573.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.