Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur ren bil Stains

Bil rengöring inte bara hänvisar till utsidan av bilen, men också för att rengöra bilens interiör. Det är vanligt att fläckar att visa upp på bil klädsel, oavsett om utspilld vätska eller andra olyckor. Olika produkter behövs för att rengöra olika typer av bil fläckar, och läderklädsel rengörs annorlunda än tygklädsel. Saker du behöver
Hair sprayClothsPaper towelsShaving creamToothbrushBowlVinegarLiquid diskmedel soapSpongesLeather balsam
Visa fler instruktioner
tygklädsel
1

Spray håret på en bläck fläck, och låt det sitta i 10 minuter. Fukta en trasa och försiktigt blot fläcken tills den försvinner.
2

Blot upp flytande fläckar med en pappershandduk. Applicera en liten mängd rakkräm till området, och sedan skrubba det med en tandborste. Fukta en trasa och gnid den på området för att rensa upp rakkräm.
3

Häll 1 qt. varmt vatten i en skål. Tillsätt 1 tsk. vinäger och 1 tsk. flytande diskmedel tvål till vattnet. Doppa en svamp i vätskan, pressa ut överflödig vätska och torka den på bensin fläckar. Skölj området med vatten och torka området genom blotting den med hushållspapper.
Läderklädsel
4

Torka upp flytande fläckar med en pappershandduk. Skölj området med en liten mängd varmt vatten och torka den med mer hushållspapper.
5

Blanda 1 tsk. milt diskmedel tvål med en kopp varmt vatten. Doppa en svamp i vätskan, och krama ur överflödig vätska. Torka alla andra fläckar med svamp och torka sedan området med hushållspapper.
6

skick läder med en läder balsam.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122765.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.