Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får lukta cigarettrök ur en bil

Långt efter en cigarett läggs ut, dröjer doften av rök, särskilt i ramarna för en bil. Oavsett om du nyligen slutat röka och inte vill frestelsen fläktade upp näsan, eller bara vill bli din bil av någon annans cigarett lukt, det finns många billiga alternativ som du kan prova hemma innan du investerar i professionell hjälp. Beroende på styrkan av lukten, kan vissa av dessa tips fungerar bättre än andra, så experimentera och se vilken av dessa fungerar för dig. Saker du behöver
Fabric Vakuum
mjukgörande ark
bakpulver
Kaffesump
vit vinäger
Visa fler instruktioner
1

Vacuum alla mattor i bilen för att bli av med alla herrelösa aska. Se till att suga ut askkoppar samt.
2

För en temporär fix, placera ett par ark tygmjukmedel under varje bilbarnstol. Detta kommer att hjälpa dölja lukten tills du kan bli av med det permanent.
3

Häll 1/2 dl till en hel kopp bakpulver i en disponibel kopp och plats i en av dina bilens mugghållare. Detta kan hjälpa till att absorbera en del av rök lukten.
4

Köp några billiga kaffesump. Lämna den öppnade behållaren i bilen så länge du kan, för att hjälpa bli av cigarett lukt.
5

Fyll en skål med vinäger och plats i bilen över natten. Vinäger hjälper till att absorbera lukter och lämnar inte lukten av ättika bakom.
6 p Om ingenting fungerar och lukten av cigarettrök fortfarande lever, kan det vara dags att anlita professionell hjälp. Gå till en biltvätt och be om ett inre detaljer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122236.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.