Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en Interior läder Fordon

En skinnklädsel ger en lyxig look och känsla till alla fordon. Det känns bra på huden och ser bra ut också. Det finns en nackdel dock. Läder kan mycket lätt färgas av smuts och olja från huden. Låta dessa typer av fläckar sitta för länge kan skada din skinnklädsel. Använd följande steg för att eliminera dessa fläckar och hålla din läder snygg. Saker du behöver
Läder-rengöringsmedel
våt trasa
torr trasa
Badhandduk
Sponge
Visa fler instruktioner
1

En skinnklädsel måste rengöras en sektion i taget. Bestäm var du vill börja och avsluta det området innan du går på nästa. Du kommer att behöva en läder-rengöringsmedel, som kan köpas på någon större automatisk lagring. Du behöver också en svamp. Ta rengöringsmedel och sätta lite på svampen, arbeta den tills den gör en tvål lödder. Börja på toppen av det område du rengör och torka området med svampen med cirkelrörelser. Arbeta dig från toppen av det område till botten. Applicera medeltryck.
2

När du når botten, använd en torr trasa för att avlägsna tvålen. Använd sedan en våt trasa för att skölja det område du har rengjorts. Pressa ut vattnet ur trasan innan du sköljer av läder.
3

Fortsätt skölja tills du ser klart vatten rinnande från ditt trasa. Nu tar ett bad handduk och torka lädret. Efter torkning, gå vidare till nästa område som behöver rengöring och upprepa samma steg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122090.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.