Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Återställa målgång i en äldre Motorcykel

Med tiden börjar färgen på din motorcykel för att oxidera och förlorar sin lyster. Detta skulle kunna göra en stor cykel ser slitna och trötta. De flesta mc-entusiaster stolta över sin cykel utseende och kommer att göra allt som krävs för att hålla det ser rent. Om din äldre motorcykel ser lite trött, ta lite tid att återställa finishen på den. Saker du behöver
Mild diskmedel av bil frihetsberövande tvål
bomull handdukar
Bomull trasor
Swirl Remover Review Karnaubavax
Glaze
Visa fler Instruktioner

1

Rengör lacken med ett milt diskmedel eller fordonsindustrin tvål. Blanda tvål med rent vatten och använd en ren bomullstrasa för att rengöra de målade delarna av din motorcykel. Torka färgen torka med en ren handduk.
2

Inspektera färgen i solljuset. Om du ser en massa micro repor tillämpa en virvel bort polering förening till målgång. Buff föreningen på motorcykeln måla med en bomullstrasa och sedan polera föreningen av med en ren handduk. En virvel bort förening avlägsnar mikro repor från lacken. Använd breda cirkelrörelser när polering färgen med föreningen.
3

Slang av cykeln för att ta bort varje förening damm från färgytan. Torka motorcykeln med en ren handduk. Om du lämnar någon förening damm på cykeln, kan det repa lacken under processen för vaxning. När torr, bör färgen ha en tråkig utseende till det som glasyr remsor av alla gamla vax.
4

Ansök karnaubavax (eller annat vax som godkänts för billack) med ett vax applikator eller bomull handduk. Låt vaxet torka på lacken, sedan polera bort det med en ren handduk.
5

Applicera en glasyr för en högglanspolerad yta på samma sätt som du tillämpat vaxet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122931.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.