Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort cement från Auto Paint

Sprutningsundersökning från cement eller bitar av cement kan hamna fastnar färgen på din bil , vilket orsakar skador om den inte avlägsnas omedelbart . Materialen i cement är hårda att den målade ytan av bilar , vilket orsakar repor som avslöjar ren metall , vilket kan leda till rost . Ta bort cement från auto färg och hålla bilen säker från framtida skador . Saker du behöver
Vatten
Vinäger
Sprayflaska
Bomull handduk
Biltvätt tvål
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Blanda en lösning av hälften vatten och hälften vinäger . Lägg den i en sprayflaska och spraya på cement kraftigt . Låt lösningen dra i fem minuter. Ättika bryter ner de material som utgör cement , ger dem möjlighet att upplösas och falla isär .
2

Doppa en mjuk handduk mot cement , försiktigt så att inte torka den mot bilens yta . Badda handduken gör att fibrerna greppa cement istället för att skrapa den mot den målade ytan . Om cementen inte kan plockas upp med handduken , spraya mer lösning och låt det dra i fem minuter . Försök sedan handduken igen .
3

Tvätta rengjorda området med biltvätt tvål och spola den ren med vatten . Torka det helt , och sedan applicera ett skikt av vax för att ge glans till färgen , eftersom vinäger kan tillfälligt tråkigt det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122947.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.