Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man håller fukten ur en bil mugghållare

Många av oss bor praktiskt taget i våra bilar. Vi är alltid på väg någonstans, så vi tar våra drycker med oss. Det är irriterande att ha allt att fukt byggs upp i mugghållaren i bilen som det gör en riktig röra. Här är några tips för att skära ner på fukten i bilen mugghållare, eller att bli av med röran tillsammans. Saker du behöver
papper servetter
runda svamp
Car cup dalbana
Visa fler instruktioner
1

Rengör din mugghållare.

2

Sätt en servett eller en vikta papper handduk i botten av koppen innehavaren att absorbera fukt som droppar från dessa snabbmat drycker. Byt ut det från tid till att hålla den ren eller göra det till en vana att be om ett par extra servetter varje gång du plockar upp en drink.
3

Köp en resa rånar eller cup som är isolerad och inte svettas. Dessa är utmärkt om du har en lång pendla till arbete och man måste ha denna kopp hett kaffe att ta med i bilen varje morgon. De håller också kalla drycker kalla längre och din mugghållare förblir fuktfritt.
4

Köp en "dalbana mugghållare." Dessa är roliga och praktiska. Detta är en liten absorberande sten dalbana som passar i botten av din mugghållare. De absorberar det normala fukt som droppar från läsk och kaffekoppar. De är roligt eftersom du kan köpa dem med ditt favoritlag logotyp. Dessa finns tillgängliga i butiker auto utbudet, presentbutiker och lågprisbutiker.
5

Prova en billig fix till fuktproblem genom att placera en rund svamp i botten av din bil mugghållare att absorbera fukt från din olika resor drycker. Om du inte kan hitta en rund svamp, skär en som passar. Tvätta dem när de är smutsiga, att vara redo att använda igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122100.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.