Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Klädsel Läder Auto

Lädret som används i bil klädsel är kohud och är mycket tålig. I början av bilismen flesta bilar var av den öppna sorten, så läderklädsel användes eftersom den kunde stå upp till elementen. Läderklädsel används fortfarande i bilar från 2010, men som en lyxig uppgradering från standard tyg eller vinyl klädsel. Saker du behöver
Vacuum Cleaner Review Rena trasor
Leather Cleaner Review Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Dammsug läderklädsel för att ta bort smuts och partiklar som kan ha inbäddade i lädret och få den att bära snabbare. Torka upp ytterligare damm eller lös smuts från klädseln med en fuktig, ren trasa.
2

Välj ett varmt område för att rengöra ditt skinn. Låt värmaren körs i bilen i några minuter för att värma upp insidan om det är kallt ute, som läder svarar på rengöring bättre när det är varmt.
3

Välj ett vattenbaserat syrafritt rengöringsmedel som är gjord speciellt för läderklädsel. Använd inte sadel tvål eller vanliga rengöringsmedel eftersom dessa är sura och kan skada färgen på din läderklädsel.
4

Applicera rengöringsmedel på en ren trasa och arbeta in det i ett litet område i klädseln i en cirkelrörelse. Fortsätt tills hela området som ska rengöras har täckts. Torka eventuellt överskott renare från klädseln med en fuktig ren trasa. Låt klädsel torka helt innan du fortsätter.
5

Applicera en läder balsam på klädseln med applikatorn som följde med balsam eller en ren trasa när den har rengjorts. Låt balsam på klädseln för den tid som anges på anvisningarna för balsam för att kunna tränga in i lädret. Torka upp överskottet balsam med en ren trasa när rätt tid har förflutit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122572.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.