Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Galvaniserat Trailer Fälgar

Galvaniserat fälgar på en trailer är en utmärkt och vanligt val på grund av deras tunga karaktär och förmåga att stå emot väder och vind. Eftersom trailers kan utsättas för allt, från lera när dragande utrustning till ett arbetsställe till vatten när du sänker en båt nerför en ramp, kommer galvaniserade hjul vara säker att stå sig genom tiderna. Nackdelen är att rengöra dem kan vara svårare än vanliga hjul, och med tanke på mängden grime din släpvagn fälgar är noga med att plocka upp, behöver du en bra rengöring regim för att hålla dem ser kor. Saker du behöver
högtryckstvätt eller utomhus slang
trasor Shop
Brake Cleaner Review Diskmedel
mjuk borste
Visa fler instruktioner
1

hjälp av en högtryckstvätt eller vanlig slang med vatten på full effekt, grundligt spraya ner fälgar. En högtryckstvätt är perfekt eftersom chansen att det går att tvätta bort en hel del lös smuts på egen hand, men om du inte redan äger en, det finns ingen mening med att spendera extra pengar. En kraftfull trädgårdsslang kommer att fungera alldeles utmärkt.
2

Med hjulen ordentligt blöt, tillämpa en liberal mängd bromsrengöringsmedel till en butik trasa och arbeta in den fälgar överallt. Tänk på det tryck du använder när du ansöker vax till en bil och härma att rengöra hjulet. Du vill arbeta med renare djupt in i grime i en cirkulär polering rörelse och har hela hjulet djupt skrubbas med dammsugaren innan du fortsätter.
3

Håll slangen nära ratten och arbetar med en ren trasa i din fria hand, spraya hjulet ner helt. Du vill tvätta bort allt renare och smuts att det luckrats upp, men stanna varje gång i en stund och använd trasa för att torka bort det också. Vattnet i sig kommer inte att tvätta bort en del av den envisa smuts som renare lossnade, men med trasan i kombination med vattnet kommer lätt att torka det mesta av det.
4

Applicera lite diskmedel till en trasa och rengör hjulet precis som du gjorde med broms renare. Detta kommer att ta bort de sista bitarna av smuts samt eventuella överblivna broms renare som kan skada den galvaniserade materialet över tiden. Innan du sköljer en sista gång
5

, använd en mjuk borste för att gräva djupt i hård- att nå områden såsom runt muttrarna eller mellan ekrarna i fälgen. Detta kommer att mjuka upp de sista bitarna av smuts att bromsen renare inte kunde nå.
6

Avsluta med ett sista sköljningen med vatten för att ta bort tvål och återstående smuts, och du bör vara kvar med en uppsättning av galvaniserade hjul som ser så gott som ny och redo att ta på elementen igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122452.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.