Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort de klistermärken på Honda 750 Aero

Honda är en tillverkare av ett antal bil-och mc-modeller, inklusive Shadow Aero 750 motorcykel. Denna cykel är en mellanvikt V-Twin, avsedd för både väg resor och rekreation. Medan det finns många klistermärken borttagning produkter på marknaden, kan dessa vara kostsamt och inte alltid effektiv. För att bli av med klistermärken utan att skada ytan på cykeln, är det mer effektivt att använda några vanliga hushållsprodukter. Saker du behöver
Hårtork
Diskmedel Tvättsprit
Vatten
Dish
Duk vax
Bil, tillval
Visa fler instruktioner

1

Peel upp ena hörnet på etiketten, om möjligt.
2

Placera en hårtork på låg värme under dekalen, håller torken ca 3 inches bort från klistermärke . Detta kommer att värma upp och lossa självhäftande dekaler.
3

Dra sticker långsamt bort av motorcykeln, värma upp varje avsnitt tills det är löst nog för att skala bort. Upprepa tills du har tagit bort hela etiketten.
4

Blanda lika delar vatten och gnugga alkohol i en liten skål, sedan doppa en trasa i skålen. Alkoholen löser eventuella kvarvarande klistermärke rester, medan vattnet kommer att späda ut alkoholen tillräckligt för att göra det säkert för användning på motorcykelns finish.
5

Gnid trasan över hela området tills alla klistermärke rester har tagits bort.
6

Häll en droppe milt diskmedel på trasan och torka den över området efter alla rester avlägsnas. Detta kommer att ta bort eventuell kvarvarande alkohol.
7

Fukta trasan med färskt, rent vatten och gnugga den över området för att ta bort eventuella tvålrester, och låt området lufttorka.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122601.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.