Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Crayon Fläckar från bilstol

Lägg ett barn, en krita, en varm dag och en bil interiör och du har receptet för en enda röra. Smält kritor och interiörer bil går inte hand i hand, speciellt under varma sommarmånaderna. En förlupen krita som är kvar oupptäckta kan lätt smälta på en varm dag, vilket resulterar i en röra på klädsel. Vid de tillfällen då det är nödvändigt att avlägsna smält krita från klädsel, inte panik. Istället följer några enkla steg som kan ta bort röran och rädda dagen. Saker du behöver
Plastskrapa
Petroleumbaserat spraya smörjmedel
Stiff borste
ren trasa
diskmedel och vatten lösning
Visa fler instruktioner

1

Skrapa så mycket av den smälta krita från bilen klädsel som möjligt med en plast skrapa. Arbeta långsamt och försiktigt för att ta bort krita utan att arbeta den djupare in i klädseln. På smält krita
2

Spray petroleumbaserade smörjmedel. Bifoga en riktad munstycke om medföljer sprayen för att hjälpa rikta sprejen och minimalt spill.
3

Låt smörjmedelsspray att arbeta i flera minuter. Torka av smält krita bort från klädseln med en ren trasa. Upprepa sprutning vid behov för att ta bort all smält krita.
4

Applicera en tvål diskmedel och vatten lösning på det område från vilket krita avlägsnades. Badda tvållösning i klädseln, arbetar den in i fibrerna.
5

bort så mycket av tvållösning som möjligt genom att badda området med rent vatten. Fortsätt att trycka på en ren yta med trasan på klädseln för att ta bort så mycket fukt som möjligt. Låt fläcken torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122876.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.