Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort bläckfläckar från en Bilinteriör

Ett bläck fläck på någon yta är tillräckligt för att orsaka oro, men när den hamnar på din bil interiör, kan det vara stress förmå. De flesta bil inre ytorna är absorberande och en bläck fläck, stor eller liten, börjar tränga in i materialet för minut fläcken inträffar. Även om du kan ta bort en bläck fläck med leveranser vanligt förekommande runt ditt hem, är den teknik med vilken man tar bort fläckar viktigt att ta bort fläcken, snarare än att sprida den runt. Saker du behöver
Tvättsprit
bomullspinnar
rena dukar
läderrengöring och conditioner
Dry-rengöringslösningsmedel
allrengöringsmedel
Visa mer instruktioner
1

Blöt en bomullstuss med tvättsprit. Använd pinnen för att rita en cirkel runt bläck fläcken med tvättsprit. Detta tvättsprit gränsen hindrar bläcket från att sprida sig vidare in i bilens interiör.
2 Rengör med precision med hjälp av bomullspinnar.

Swab alla färgfläckade kupén ytor med tvättsprit. Flytta bomullspinne, upprepade gånger, i en riktning över bläck fläck på läder, tyg, vinyl eller hård yta interiör. Upprepa tills inget mer bläck överföringar till dina bomullspinnar.
3

Fukta en ren trasa med en läderrengöring och conditioner kombination. Tvätta läderklädsel att ta bort de sista resterna av bläck samt rensa bort tvättsprit och återställa fukt.
4 Använd vita handdukar för fläckborttagning så att du kan se när fläcken överför.

Häll kemtvätt lösningsmedel på en annan ren trasa. Blot vid varje återstående bläck på stoppad eller heltäckningsmatta interiör. Som få bläck överföringar, byt till en ren trasa och fortsätter att utplåna tills bläcket fläcken är borta. Tvätta hårda ytor i bilens interiör, såsom mittkonsolen och instrumentpanelen, efter
5

bläck fläckar har tagits bort. Använd ett allrengöringsmedel rengöringsspray för att ta bort tvättsprit och bläck fläcken rester.
6

Rullade bilfönster för att låta din inre lufttorka.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123079.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.