Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av vatten fläckar på bilrutor

Vatten fläckar som normalt orsakas av surt regn kan dyka upp på någon bil fönster, ny eller gammal, och om de inte komma ren med hjälp av din favorit fönsterputsmedel, kan du tillgripa till en tuffare rengöring förening. Det finns ett enkelt sätt att ta bort dessa fläckar och få dina fönster ser rent och nytt igen. Saker du behöver
Fin eller mycket fin Rubbing
ren trasa lump
Orbital buffert med frotté hätta (tillval) katalog Förening applikator
Common fönsterputsmedel
Show Fler Instruktioner
1

tvätta fönstret ner med fönsterputsmedel eller basisk tvål och vatten så att du kommer att kunna se tydligt de svåra fläckar som du arbetar med.
2

Applicera en liten mängd gnugga förening på applikatorn och gnugga på fönsterglas i små cirkelrörelser, aldrig låta föreningen att helt torka medan du gnugga, i vilket fall, du riskerar att repa fönstret. Du kan också välja att använda en kretsande buffert med en frotté motorhuv för ett snabbare jobb, försiktigt så att inte glida av fönstret på andra ytor på bilen, vilket kan bränna din färg.
3

Skölj av med rent vatten och torka fönstret regelbundet så att du kan följa dina framsteg för avlägsnande av fläckar.
4

Fortsätt att lägga till fler föreningen och gnugga hela fönstret med föreningen tills fläckarna avlägsnas och hela fönstret har behandlats, så att du får en jämn glöd, snarare än att bara arbeta en viss liten del som får stå ut.
5

Skölj alla rester av föreningen off med rent vatten och sedan kan du spraya med en grundläggande fönsterglas renare som ytterligare skulle öka glansen på glaset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122155.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.