Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska ATV Plastics

De plaster i ett terrängfordon (ATV) ta en hel del övergrepp under turridning. Över tiden, skav, repor och urgröpningar bygga upp. Detta gör att plaster att se slitna och gamla. Borttagning av skador och polering av plast kommer att göra din ATV se ut som nya. Kommer dock att använda scratch removers och polerar utformade för målad metall inte arbeta på plastkomponenter i en ATV. Saker du behöver
ren hink rag
vatten
60-slippapper
200-slippapper
plast polish
Luddfri dukar
fin stålull

Visa fler instruktioner
1

Placera en ren trasa i en hink med vatten. Ta den våta trasan ur hink vatten. Håll trasan i din icke-dominanta handen, över ATV plast. Låt vatten från trasan att droppa på plasten.
2

Sand repor från den våta plasten med 60-slippapper. Pressa våt trasa för att kontinuerligt köra vatten över plasten och sandpapper medan slipning. Fortsätt våtslipning tills inga djupa repor kvar på ytan av plasten delen.
3

Doppa våt trasa i hinken med vatten. Sand plastdelen med 200-grit sandpapper samtidigt ständigt blöta området med våt trasa. Torka av slipade området med en ren torr trasa.
4

Ansök plast polish på plasten med en luddfri trasa. Flytta stålull runt plastdelen i små cirklar för att polera kvarvarande repor från ytan av plasten.
5

upprepat applicerar plast polish på delen med luddfria dukar fram plastdelen skiner.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122872.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.