Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Göra Fluid Vindrutespolare

Att veta hur du gör din egen vätska vindrutan bricka kan komma till hands, oavsett om det är av ekonomiska skäl, eller om du är i en knipa hemma och behöver lite direkt. För dem som bor i kallare väder klimat, vet du hur smutsiga bilrutor får och vikten av att hålla dem rena. Genom att göra din egen vätska vindrutan bricka och fylla upp innan behöva köra någonstans, försäkra dig din säkerhet och andras genom att hålla fönstren rena. Vem som helst kan göra det, och oftast med föremål hittades i de flesta hushåll. Saker du behöver
Bucket Sida 3 koppar hushåll fönster Gallon Cleaner Review vatten
blå karamellfärg
Visa fler instruktioner
1

Hitta din vanligt hushåll fönsterputs och häll 3 koppar i en hink. Mät, för om din blandning hamnar med mer fönster renare än vatten då dina fönster blir randig.
2

Lägg en liter vatten till fönsterputs i hinken. Blanda väl.
3

Tillsätt några droppar blå karamellfärg för att göra blandningen blå. Detta är viktigt eftersom om din bil är ständigt läckande vätskor, kan färgen hjälpa dig eller din mekaniker urskilja vad det är, och var den kommer ifrån.
4

Häll vätskan fönstret bricka i reservoaren i bilen, med hjälp av en tratt. Testa blandningen. Om den lämnar ränder, vet du att du använt för mycket fönsterputs, eller inte blanda lösningen ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122201.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.