Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur du rengör en tank Aluminium Bränsle

Mest motorfordon, såsom båtar, bilar och lastbilar, har tankar aluminium bränsle. När en bränsletank behöver rengöras, av brist på användning eller någon annan anledning, kan det vara en utmaning. Bränsletankar är inte en del av fordonet som de flesta människor är bekanta med förutom det faktum att de fyller den med bensin. Det finns flera metoder och försiktighetsåtgärder för att tänka på vid rengöring av tankar aluminium bränsle. Saker du behöver
Bränsletank Cleaner Review Muratic Acid
Slang
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Töm bränsletanken. Bränsletankar är tungt även när de är tomma, så någon extra bränsle i tanken kommer att lägga onödig vikt. Köp ett bränsle hävert pump, som kostar mindre än $ 5, från en lokal Biltema att göra tömning processen enklare.
2

Isolera tanken aluminium bränsle. Fordonet manual bör förklara hur varje del av bränsletanken är ansluten och hur tanken kan tas bort. Varje fordon, och därmed varje bränsletank, är olika, så det är viktigt att följa anvisningarna i bilens instruktionsbok.
3

Tvätta bränsletanken ut med vatten. Få tanken så ren som möjligt genom att skölja det med en trädgårdsslang.
4

Sätt en metall kedja i tanken om det finns en hel del rost inuti den och fortsätta att skölja ut med vatten. Rullande kedjan runt inuti tanken kommer lossa rost. Fortsätt att göra detta tills ingen mer rost kommer ut.
5

Tvätta bränsletanken med syra tvätt eller bränsletank renare. Om du använder renare bränsle tank följ sedan instruktionerna på flaskan. Späd rengöringsmedlet med vatten om den riktas till.
6

Köp muratic syra från poolen rengöring avsnitt av en järnaffär. Se till att använda handskar, ögonskydd, långa ärmar och byxor när du använder muratic syra. Använd aldrig muratic sura inomhus antingen på grund av ångorna är starka.
7

Fyll bränsletanken med tillräckligt med vatten för att skvalpa runt och sedan lägga till en kopp syra. Tillsätt alltid syra i vatten, aldrig tvärtom.
8

Sloth syran runt och sedan dumpa det ut någonstans där cirkulationen är god och inga levande växter kommer att påverkas. Upprepa detta tills tvätten börjar komma ut ser relativt rena.
9

Låt tanken sitta över natten med en svag sur lösning eller svag bränsletank renare blandningen inuti och sedan tömma ut det. Tvätta tanken ut med vatten tills alla kvarvarande kemikalier och slam tas bort. Låt tanken torka ut helt, under minst 24 timmar, innan du installerar den i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122517.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.