Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort limrester från billack

limrester är envis att ta bort från många ytor , men den målade ytan på din bil är en känslig fråga . Många metoder för att avlägsna limrester skada bilens målerisystem. Oavsett om din bil har en klarlack ovanpå eller en enstegs lack med färg och tydliga blandat , kommer några limrester borttagning alternativ skada dem båda . Färgen - säker metod är enkel och mycket säker för bilens färg , även om det kräver armbåge fett . Saker du behöver
Bil tvål
Vatten
Sponge
Automotive lim remover
Microfiber handdukar
bilpolish
Visa fler instruktioner
1

Tvätta limrester med bil tvål och varmt vatten . Arbeta en svamp över området i små cirklar för att lossa limmet . Avlägsna det mesta av återstoden i detta steg. Skölj området och låt den torka helt .
2

Blöt ett litet område av microfiber handduk med fordonsindustrin lim remover . Applicera remover till limrester och arbeta i små , ​​cirkulära rörelser för att få det ur bilen . Applicera mer remover som behövs tills resten är borta .
3

Applicera en liten mängd av bil polish till en ren microfiber handduk . Arbeta polish över det område där återstoden tidigare sat. Lacket är något slipmedel och tar bort den lilla filmen av överblivna limrester . Använd en torr sida av handduken att polera området för hand .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123210.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.