Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort lim från Vindrutor

Lim på din vindruta, oavsett om det är skolan lim eller en typ av superlim, skapar en fläck magnet på ditt glas. Förutom att attrahera smuts, kan limmet fläcken distrahera dig även när du kör eller skymmer sikten. Ta bort lim från din vindruta är inte svårt och kan göras med användning av förbrukningsmaterial finns i hemmet. Även om borttagningsprocessen är enkel, bör försiktighet iakttas för att undvika att skada ytan. Saker du behöver
Nagellack Remover Review Rena dukar
Plastskrapa
Bucket
Diskmedel
Glasrengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1 Nagellack remover löser många typer av lim.

Blöt en ren trasa med nagellack remover. Försiktigt gnugga nagellack remover över limmet fläcken för att lossa limmet genom att bryta dess bindning med glasytan.
2

Lyft uppmjukade limmet från vindrutan genom att försiktigt skrapa den med en plast skrapa. Alternativt, upprepa tillämpningen av nagellack remover med skrapa upp limmet tills du inte kan ta bort något mer lim.
3 En hink med såpvatten mjukar upp och tar bort lim.

Fyll en hink med varmt kranvatten och några droppar diskmedel. Blöt en ren trasa i tvållösning. Placera trasa över kvarvarande limrester på vindrutan och lämna den där i 10 till 20 minuter för att avlägsna limrester.
4

Skrubba limmet med den våta, tvål handduk. Skölj med vanligt vatten och torka med en ren trasa.
5

Spray glaset på vindrutan ytan och torka för att avlägsna tvålrester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123104.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.