Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Det bästa sättet att rengöra en bil innan Vaxning

Detalj städning en bil är det bästa sättet att rengöra bilen innan vaxning. En djup, detaljerad rengöring tar bort smuts och damm som kan repa lacken på bilen när vaxning. Saker du behöver
Slang med munstycke
Bucket
Biltvätt tvål
Biltvätt mitt eller mjuk trasa
Chamois eller torra mjuka trasor
Visa fler instruktioner

1

Blöt hela bilen med vatten från slang. Spraya bort så mycket jord som möjligt innan tvätt. Använd en ström av vatten i hjulhusen och under chassit.
2

Fyll hinken med biltvätt tvål och vatten.
3

Tvätta bilen från toppen till botten. Börja med taket. Spraya taket med klart vatten. Tvål taket med biltvätt mitt eller en mjuk trasa dränkt i tvålvatten. Re-mätta mitt eller tyg som behövs för att hålla massor av vatten och diskmedel i mitt eller tyg. Skölj omedelbart så att tvålen inte torkar på taket, vilket kommer att lämna ränder eller märken vatten.
4

Blöt fönsterpartier med slangen. Tvål varje avsnitt och skölj innan du flyttar till nästa avsnitt. Re-skölj taket om någon tvål överlappade taket avsnittet.
5

Blöt den centrala delen av bilen, huven och bakluckan. Tvätta varje avsnitt och skölj väl. Överlappar fönstret avsnittet under sköljningen för att ta bort all tvål.
6

Blöt den nedre delen av bilen med slangen. Tvätta med tvål och vatten och skölj väl. Häll ut det återstående tvålvatten och skölj skopan. Refill med biltvätt tvål och vatten. Re-tvätta den nedre delen för att vara säker på att all smuts har avlägsnats.
7

öppna bagageluckan, motorhuven och dörrar. Skölj karda, fukta med tvålvatten och torka ut dörren sylt, kanter huva, kanter bål och områdena metall i motor och bål fack. Skölj mitt med slangen och torka områden med rent vatten för att avlägsna tvålrester.
8

Torka bilen helt från topp till botten med ett sämskskinn eller torr mjuk trasa.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122562.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.