Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur ren interiör Bil Windows

Rengöring din inredning bilfönster kan vara en utmaning. Det kan vara lätt att avsluta med strimmig fönster som ser värre än när de var smutsiga. Streaking kan orsakas av en mängd olika saker. Först bör du förstå att, även om du aldrig röra dina fönster, kommer insidan av din bil fönster blir smutsigt. Röken och oljor som avges av bilens interiör kombineras med luftkonditionering och ventilationssystem i bilen och bokstavligen täcker fönstren. Om du inte tar bort den här filmen ordentligt, kommer du avsluta med strimmig fönster. Saker du behöver
Bilglas cleanerTwo microfiber dukar
Visa fler instruktioner
Hur man undviker Ränder
1

Använd ett bra fönsterputsmedel. Vissa fönsterputsare innehåller ingredienser som faktiskt kan orsaka strimmor om de inte späds på rätt nivå. Om ett fönster renare är för koncentrerad, kommer det att orsaka ränder. Du vill också att använda en renare särskilt utformade för att skära igenom smuts som byggs upp på bilfönster.
2

Använd en ren, absorberande handduk. Ändra ytan på din handduk för att undvika att sprida smuts, vilket orsakar ränder.
3

Använd nog renare. Om du inte gör det kommer fönstret torkar för snabbt och du kommer att sluta sprida runt smuts som orsakar ränder.
4

Spreja rengöringsmedlet på fönstret, inte handduken. Enligt Mobileworks.com, spraya rengöringsmedel på trasan - som vissa hävdar kommer att undvika ränder - kan orsaka att det finns för lite fönsterputs på glaset och strimmor Orsak
5

Torka. fönster noggrant. Om du rusa jobbet, kommer du sluta med ränder. Addera Hur ren interiör Bil Windows
6 p Om rengöring ett fönster i dörren, rulla ner en tum så att du kan rengöra den övre delen av glaset först.
7

Placera en trasa eller tidning under glaset för att skydda ytan under
8

Spray fönsterputs på glas. Använd fönsterputs särskilt utformade för auto glas. Använd inte fönsterputsmedel med ammoniak, speciellt om du har tonade fönster. Spraya nog renare så att det täcker glaset utan att köra ner rutan.
9

Torka fönstret med en fuktig mikrofiberduk. Ändra ytan av tyget ofta för att undvika spridning av smuts.
10

Torr och polera ytan av fönstret med en andra mikrofiberduk. Denna trasa bör inte vara fuktigt.
11 p Om rengöring ett fönster i dörren, rulla upp fönstret och rengör bottendelen av fönstret genom att upprepa steg 2 till 5.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122235.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.