Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort vatten fläckar på bilar & Vindskydd

Vatten fläckar, medan mindre, kan förvandlas till stora irritationsmoment om de inte tas bort. Lämnas därhän på bilens lack och glas arbete, kan de orsaka även permanenta skador om fläckarna orsakas av hårt vatten som har kemikalier i det från omgivningen. Förhindra och ta bort vatten fläckar med rätt åtgärder och leveranser. Saker du behöver
Biltvätt rengöringsmedel
Water Wax Mössor och vinäger blandning eller vatten fläck remover
Luddfri microfiber handdukar
Stålull
Glas polish
High-speed buffert
Visa fler instruktioner
1

förhindra uppbyggnad av vatten fläckar i första hand genom att se till att din bil tvättas och vaxas ofta. Ett bra lager vax kommer att avskräcka vatten fläckar från att visas på karossen, glas och krom. Använd en hög kvalitet vax på karossen och krompolish på någon krom, och hålla glaset rent och snyggt.
2

Torka din bil så fort som möjligt när det blir blött, speciellt på sommaren , när värmen från solen kan baka vatten fläckar på bilens yta, vilket gör dem särskilt svåra att få bort. Så småningom kan hårt vatten fläckar orsaka permanenta skador.
3

Torka vatten fläckar av lack, krom och glas med en 50-50 blandning av destillerat vatten och vit vinäger. Du kan även blanda denna lösning upp i en sprayflaska och förvara den i bilen tillsammans med en luddfri mikrofiberduk trasa så att vatten fläckar kan tas bort direkt när de uppstår. Spraya blandningen på vatten fläckar och sedan torka dem med ren trasa. Blandningen kan orsaka vax till tråkig lite. Om detta händer, bara vaxa bilen igen för att återställa glans och polera krom (om din bil har något) med en högkvalitativ krompolish. Det finns också kommersiella vatten fläckborttagningsmedel (se Resurser).
4

bort mer-långlivade vatten fläckar på glas med en mycket fin, 000-grade stålull, vilket inte skadar glaset men är bara slipande nog att ta bort tyngre vatten fläckar. Mer-extrema fläckar måste avlägsnas med kommersiell kvalitet glas polish och en buffert.
5

bort vatten fläckar på bilens lack som har förvandlats till fläckar med hjälp av vax och en hög hastighet buffert . Applicera vaxet till bufferten, smeta det på bilen och slå sedan på bufferten på och lätt polera ut fläckar i en cirkelrörelse. Tryck inte för hårt för att undvika att bränna målgång i färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122540.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.