Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Luktar Tillfälligt Bilstolar

Det finns inget värre än att få i en bil, bara för att vara omgiven av en foul, obehaglig lukt. Ett litet spill på en bilbarnstol kan lämna bakom en lukt som snabbt övertar hela fordonet, vilket gör det viktigt att behålla de sitter ordentligt, och bli av med dålig lukt som sedan utvecklas. Det bästa sättet att bli av dofter, och hålla dem borta, är att införa en regelbunden rengöring och deodorizing rutin, plus samla spill när de inträffar. Saker du behöver
Vakuum
Vatten
Bakpulver
Bil schampo
Duk
Lukt neutralizer bespruta
Visa fler instruktioner
1 < p> Vakuum bilbarnstolar regelbundet för att samla smuts, smulor mat, och andra rester som kan leda till lukt utveckling.
2

Rengör bilsäten med bilschampo avsedd för den typ av klädsel din bil sätena är gjorda av. Dammsugaren kommer vanligen ut i en skum eller spray-on formulär.
3

Skrubba schampot i sätena med en mjuk skurborste.
4

Vakuum sätena gång, torka sedan med en fuktig trasa efteråt för att avlägsna eventuella rester lyfts tillsammans med någon schampo.
5

Strö sätena med bakpulver om någon lukt kvar. Bakpulver är en naturlig lukt absorbator, och kommer också att absorbera fukt i sätena som potentiellt kan leda till mögel utveckling och lukt. Låt bakpulver att arbeta i 30 minuter, sedan dammsuga sätena för att samla bakpulver.
6

Spraya sätena med en lukt Neutralizer varje eller varannan vecka, eller vid behov för att både bli av och för att förhindra lukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122539.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.