Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur torka en bil Trunk

I bakluckan på bilen används främst för att bära saker. Bil stammar kan också bli blöt om det finns ett spill från någon produkt som transporteras, om vattnet från en biltvätt kommer in eller om stammen lämnas öppen under en storm. När detta händer, är det nödvändigt att noggrant rengöra stammen för att undvika obehaglig lukt eller mögel utveckla. Torkning stammen är inte svårt, men det kommer att kräva flera verktyg och lite tid. Saker du behöver
Pappershanddukar
Trasa handdukar
Flytande tvättmedel
Wet Vac
slagtork
Visa fler instruktioner
1

Empty stammen. Ta bort eventuella väskor och utrustning och rensa papperskorgen.
2

Ta mattan ur bagageutrymmet om det är löstagbart. Tvätta det i varmt vatten med diskmedel och lägg det platt för att torka.
3

Sug upp så mycket vatten som möjligt med antingen pappershanddukar eller gamla badlakan. Ta bort så mycket fukt som möjligt.
4

Vakuum vattnet med en våtdammsugare. Detta kommer att hjälpa till att ta bort en del av vattnet som man inte kan suga upp med handdukar. Töm vattnet som samlas i behållaren.
5

föna stammen. Efter att ha använt den våta vac mesta av stående vatten ska vara borta, men det kommer fortfarande att vara en del fukt. Vrid fläkten torktumlaren på hög och koncentrera sig på att torka en liten del av stammen på en gång.
6

Öppna bagageluckan dörren och hålla stammen öppet under minst två dagar. Detta är särskilt användbart om du bor i ett torrt klimat, oavsett om luften är kall eller varm. Den torra luften avdunstar den sista av all fukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122867.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.