Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av mögel från bil Carpet

Enligt Lowes, "Mögel är en svamp vars sporer finns alltid i luften - miljontals av dem. När förutsättningarna är de rätta, dessa sporer fäster en tillmötesgående yta och bilda en "koloni. '" Mögel kan uppstå nästan var som helst, även i en bil. Heltäckande mattor gör ett perfekt hem för mögel på grund av dess täta fibrer. Rensa upp mögel från en bil kan vara svårt, men det är inte omöjligt. Det finns flera rengöring alternativ för behandling av mögel-angripna bil matta som inte bara kommer att döda mögel, men förhindra att den upprepas. Saker du behöver
Vinäger
Sprayflaska
Handduk
Liten fläkt
Steam Cleaner Review mögelavlägsnande
Visa fler instruktioner
Ta bort mögel från bil Matta
1

Identifiera källan. Räkna ut där formen kommer ifrån och åtgärda problemet. Vanliga källor till mögeltillväxt inkluderar läckande luftkonditioneringsapparater och spruckna fönster. Ibland en utspilld drink som har gått obemärkt kan också orsaka mögel genom att dämpa mattan. Om du misstänker att du har en läcka men inte kan hitta en, kommer en bil reparation tekniker kan hjälpa dig att bestämma läckan plats.
2

Rengör mattan med ättika. Fyll en sprayflaska med ättika och spraya mögliga områden på din matta. Låt det sitta i 30 minuter, sedan torka mattan med en handduk. Om mattan är fortfarande fuktig efter att du torka bort vinäger, använd en liten fläkt för att torka området. Eftersom mögel trivs på fukt, är det viktigt att se till att mattan är helt torkas.
3

Använd en ångtvätt. Ångtvättar kan köpas på byggvaruhus, liksom vissa varuhus. De kan också hyras. Ångtvättar är utformade för djup ren och kanske kan få ut mögel som lämnas in djupt inuti fibrerna i din matta. Naturens Innovation föreslår att man använder en ångtvätt tillsammans med en fungicid för att få mattan så fläckfri som möjligt.
4

Rengör mattan med hjälp av en professionell remover klass mögel. Dessa finns tillgängliga på de flesta hårdvara och byggvaruhus. En professionell mögel remover kan sprayas på din matta och enkelt torkas bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122485.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.