Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Torka en Rained-In Car

Förhoppningsvis du fick fönstren innan regnet blev för tungt - men om du inte gjorde det, det finns ingen återvändo nu. Det enda alternativet är att göra ditt bästa för att torka bilen och hålla den från att lukta. Ju snabbare du börjar torkningen kommer desto bättre du är. Saker du behöver
Fans
Handdukar
Hårtork
Shop vakuum
Bakpulver
Visa fler instruktioner
1

hålla din bil i ett garage eller täckt utrymme medan du arbetar på det. Öppna dörrarna och hålla dem öppna så att utomhusluften kan passera igenom. Om du parkera den i ett garage, bara lämna dörren öppen för en stund.
2

Ta din våt /torr vakuum men se till att det inte finns något i det, eftersom det kommer att fyllas med vatten. Börja på sätena, arbeta dig ner. Sug upp så mycket vatten som du kan. Om du är orolig för ditt fordon lukta, använda bakpulver för att strö över de områden som du kommer vakuum.
3

Dammsugning inte kommer att torka upp allt vatten, så ta dina handdukar gnugga säten och golv samt möjligt. Vik de torra handdukar och sitta på dem i sätena. Detta kommer att ta upp mer vatten till ytan (inte bära bra kläder för detta, du kan bli blöt)
4 p Det är en bra idé att ha fläktar går på din bil runt. klocka. För spot torkning, använd din hårtork.
5

Spraya insidan tyger med en deodorant för de närmaste dagarna. Fortsätt till luften ut. Du kan göra detta genom att lämna windows ner när du går till en enhet eller ha det utanför (företrädesvis under en täckt yta).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122176.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.